Om oss

Feng Shui betyder vind & vatten och verkar för harmoni och balans, både i livet och miljön

Jag heter Cecilia Frostenäs och är certifierad Feng shui-konsult, homestylist, livscoach och hälsopedagog. Denna kombination av kompetenser gör att jag kan hjälpa dig att hitta det som skaver, oavsett om det handlar om att möblera om hemmet, ditt liv eller ditt inre.

Och vet du vad? Allt som oftast hänger de ihop. Feng shui är en tusenårig kinesisk lära, i västvärlden ibland sedd som flummig och övernaturlig. Och visst är det magiskt när känslan av att allt faller på plats infinner sig? Det handlar om hur energierna flödar och påverkar oss – och det är ju egentligen det mest naturliga av allt.

Referenser

"Visste inte helt vad jag kunde förvänta mig av en konsultation, men att få en helt fantastiskt varm, engagerad och inspirerande kvinna som gav 100% och mer - ja det överträffade alla förhoppningar.

Fick pepp, förslag och stöd på både mindre och större saker att ändra/lägga till/ta bort, men helt utan dömande och kritik (trots väldigt kaosigt hem från början). Förändringarna har förändrat hela känslan och energin i vårt hem - och då har vi bara börjat vår fengshui-resa!

Är så tacksam att vi hittade just Cecilia, som verkligen gav det där "lilla extra" som resulterade i något jag nästan skulle kalla magiskt.. tack!"

- Marie, Skepplanda

”Cecilia har en fantastisk känsla i hur hon får in lycka, hälsa, välstånd och goda relationer i ditt hem, i din familj och på jobbet. Hon gör det med värme och 100% engagemang, här kan man känna sig trygg hela vägen.”

- Johanna, Kullavik

”Med härlig inlevelse har Cecilia förvandlat en något trist industrilokal på Hisingen till en trivsam plats där man gärna hänger kvar ett tag extra”

- Peter, VD på Altus AB

”Tusen tack fina Cecilia för en så bra och intressant konsultation. Med mest små medel hjälpte du mig att få till just den stämningen som saknades i hela vårat hem. Jag är så tacksam ?”

- Maria, Onsala

Vacker energi

Feng shui kan användas i alla sammanhang. Det är en filosofi, en konstform och en vetenskap på en och samma gång. Genom att inreda ditt hem eller din arbetsplats på rätt sätt får du den livs-kraftiga energin "Chi" att öka.

Feng Shui ger förslag på hur man genom olika åtgärder i den yttre miljön kan förstärka din hälsa, kraft och välbefinnande. Feng shui är också det vi tycker är vackert.